En antrasit renk tonları Sırları

Wiki Article

Gri rengi oluştururken beyaz zehir ve siyahın huzurı keşik eklenen öbür renklerden yeğin olarak kullanılan renk alt tonu olarak öne çıkar. Renk formulünde yeşil tenasüpı güçlü ise yeşil alt tonlu olur, kırmızı tenasüpı erdemli ise pembe zir tonlu evet olarak düşünebilirsiniz. En çok tercih edilen gri duvar boyası renklerine göz atın, dekorasyon blogları ve dergilerinden düşünüm alın. Gri Renk Duvar Boyası Ne Odalarda Tercih Edilebilir?

Dolapların üzerinde gümüş renginde ve taşlı enlemesine şık tutacaklar bulunmaktadır ve kahverengi ile bile uyumlu bir şekildedir. Sadece ve şık bir dolap olan, 2023 gri antrasit ankastre mutfak dolabı modeli tarzında yapmış olduracağınız dolabınız muhtıra hayatta size yardımcı olacaktır.

Har renk tonları rahatlığı oyun eder. Bu sebeple antrasit renk kullanıldığında har renk tonları ile desteklenmesi farklı bir hava yaratmaya yardımcı olabilir.

Sadelik ve şıklığın dengesini yağdırmak derunin möble seçimleri önemli bir gösteriş oynar. Sade çizgilere malik minimalist düşüncemlı mobilyalar mekanın temel estetiğini oluştururken şıklığı da vurgular.

Gri tonlarının hakimiyet kurduğu bir ev bark dekorasyonu uygulamak istiyorsanız bu doğrultuda, en çok tercih edilen derin gri tonlarından biri olan antrasit griyi tercih edebilirsiniz.

İşte bu duvar boyasını uygularken oflaz skorlar elde etmenizi sağlayacak temelı zemin ipuçları:

şayet dolap kapaklarınızda antrasit yeğleme edecekseniz mutfağın odak noktasına andıran bir kapağı hardal sarısı tercih edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi faik amma aynı zamanda dingin ve erinçli bir ocaklık dekorasyonuna ehil olabilirsiniz. 

Ehliyetli Kuruma Süresi Tanıyın: Her kesilme ortada kifayetli kuruma süresi buzakın. Antrasit boya, tam antrasit gri boya renk derinliğini ve matlığını elde kılmak midein yeterince kurumalıdır.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Sakin, gailesiz ve dinlendiren iç mekanları tevlit etmek karınin antrasitle beraber yeşilin tonlarını kullanabilirsiniz. Yeşilin tonları saf ve organik bir keyif oluşturacağından, antrasitle müşterek kolaylıkla kullanılabilir.

Gökçe tonlarıyla antrasit renk uyumu sakin ve salim bir gaz yuvarı oluşturabilir. Su mavisi veya petrol mavisi üzere tonlar antrasit rengin ancakü dengeleyerek odalara hayat dolulık ve tazelik tren.

Antrasit tombul ve koyu gri sprey boya tonlarına malik olup ekseri mat ve opak bir görünüme sahiptir. Tabiat ananın dâhilindeki antrasit minerallerinden ilham düzenınarak geliştirilen bu renk tonu modern düşüncemlarda sıklıkla tercih edilir.

Henüz modernize ve elan azca karakterize mekanlar derunin ise grinin soğuk tonlarını kullanın. Antipatik tonlarda göze çarpacak olan alt titrem mavimsi, yeşilimsi yahut morumsu olup biraz daha yürekli ve endüstriyel bir çekicilik esenlayacaktır.

Aksesuarlarda antrasit renkleri tutmak evin genel tasavvurına modern bir görünüm katar. Yastıklar ile perdeler ve halılar ile tablolar kabil antrasit renkli aksesuarlar mekanın renk paletini sprey boya dengelerken aynı zamanda odanın atmosferini zenginleştirir.

Report this wiki page