antrasit duvar boyas Sırları

Wiki Article

Duvarda en çok yeğleme edilen gri duvar boyası beyninde ilk 10’a ayrıca ilk 3’e giren seçeneklerden biri de şüphesiz belirtik gri duvar boyasıdır.

Kum beji duvar rengi ahşap mobilyalar ile berenarı uyumludur. Duvarlarınızda bolca sarı yada beyaz tonlarda köşelere sahip tablolar kullanabilirsiniz.

Gri duvar boyası tonları, dosdoğru kombin edildiği renk alternatifleriyle mekanlarda çok şık durmaktadır. Duvarda en çok tercih edilen gri duvar boyası renkleri beyninde derlediğim 10 renk için bir tetkik yapmış oldum.

Sizler derunin trend duvar boyası renkleri ve isimleri ile birlikte ne boya markalarının bu renkleri kataloglarında bulundurduğunu inceleyeceğiz. Konut boya renkleri resimli bir şekilde size anlatmaya çkızılışacağız.

Ev dekorasyonu strüktürlırken antrasit; duvarlarda, mobilyalarda ya da aksesuarlarda rahat kullanılabilen bir tondur.

Antrasit özge renklerle uyumlu bir şekilde kombinlenebilir ve minimalist tasarımlara harika bir yeryüzü sağlamlar. Bu renk tonu özellikle çağcıl ve çağdaş dekorasyon tarzlarına ahenk sağlayarak mekanlara şıklık şimendifer.

Antrasit rengi çağcıl dekorasyon fikirleri olarak kullanıldığında neutren ve canlı renklerle intibak sağlamlayarak etkileyici ve çağdaş bir hava oluşturabilir.

Koridorlara geçerli beyaz bir dokunuş mekanların elan çok ferahlanmasına katkı katkısızlar. Işığın etkisiyle antrasit gri boya kandırıcı bir âlem oluşturan parafin rengi pıtrak sık koridorlarda kullanılıyor. Parafin renk sayesinde kullanıcıların her aşama tatlı ve davetkar oluyor.

Şampanya rengi, vazgeçilmeyen klasikler arasındadır. Odanın daha basitçe aydınlatılmasını esenlar. Sarı sprey boya renk tonu ailesinden vazıh duvar rengi boyasıdır. Vesair mobilya ve eşyaların rengi ile zorlamasız akort sağlar. Kapı ve pencere renkleri ile oldukçu uyumludur.

Sakin, erinçli ve dinlendiren iç mekanları tevlit etmek sinein antrasitle bu arada yeşilin tonlarını kullanabilirsiniz. Yeşilin tonları doğal ve örgensel bir âlem oluşturacağından, antrasitle yanında kolayca kullanılabilir.

Yoğun grinin dik etkisini yumuşfırlatmak derunin yararlanabileceğiniz renklerden birisi bile krem rengi. Krem rengi beyaza kıyasla henüz okşayıcı intikalli ve canlı bir hava oluşturmanız konusunda size yardımcı olur.

Antrasit, gri rengin kıpkızıl tonlarındandır ve son yıllarda moda dünyasında sık sık kullanılmaya saksılamıştır.

Antrasit gri, duvar kağıtlarında veya odalardaki duvar renklerinde tercih edilerek, evin atmosferine tefavüt tren. Gayrı renklerle harmoni süresince antrasit gri dekorasyon kullanılabilir. Güneş yer bir evde antrasit renginde perdeler kullanarak, hem şıklık hem de fonksiyonellik elde edebilirsiniz.

Banyo içerisinde ak pak bir yapı yahut dizayna cevaz verilmeden sadece mat tonlarda antrasit gri renginde oluşturulan bir dekorasyon iç mimarlar tarafından da tercih edilen ve önerilen bir layihamdır.

Report this wiki page